Simen Steinstad Jørgensen og Ole Bjørn Reinertsen ble vinnere i A og B klassen.

Simen vinner av klasse A  (alle foto per j)
Simen vinner av klasse A (alle foto per j)
Ole Bjørn vinner av klasse B
Leder av turneringskomiteen Edmund Jaabæk
Fra venstre Kasper, Tor Sverre og Mads
Simen vinner av klasse A  (alle foto per j) Ole Bjørn vinner av klasse B Leder av turneringskomiteen Edmund Jaabæk Fra venstre Kasper, Tor Sverre og Mads

I går gikk den 21. og siste runden av årets onsdagsturnering.  Det blåste sterkt fra øst, men en slapp noe nedbør.

I klasse A ledet Simen med -7 foran Kjartan Lavik -1.  Og det skulle vise seg fort at ingen kunne gjøre noe med Simen.  Han gikk en runde på netto 34 slag.  Hverken Kjartan eller Wenche H Vetås klarte å forbedre sine resultater, så de endte på 2. og 3. plass totalt.

I klasse B var Ole Bjørn allerede vinner før siste runde da hverken Anne Grete Mjåland eller Sverre S Skjørten spilte siste runde.  Ole Bjørn endte på 168 poeng, Anne Grete 159 og Sverre 155.

I alt har 83 spillere vært med på årets turnering.  Spesielt gøy har det vært at to juniorer har vært med.  Kasper Jørgensen Nilsen (12) vant siste runde med 20 poeng, og uka før vant Mads Michaelsen (12) med 26 poeng i klasse B.

Takk til Edmund Jaabæk for fin gjennomføring av årets turnering.