Per Jørgensen Per Jørgensen

Turnering 10.07.2016

Agder Sørlandstour Elite. Simen S Jørgensen vant i Kvinesdal.

Helge Skaar vinner av B klassen.

Arkivbilde av Simen S Jørgensen (foto per j)
Arkivbilde av Simen S Jørgensen (foto per j)
Arkivbilde av Helge Skaar (foto per j)
Arkivbilde av Helge Skaar (foto per j)
Arkivbilde av Simen S Jørgensen (foto per j) Arkivbilde av Helge Skaar (foto per j)

Søndag gikk en ny runde av Sørlandstour av stabelen.  Utsikten GK var vertskap denne gangen. Dessverre var banen ikke spillbar på 18 hull, så det ble spilt 2x9.  Været var en stor utfordring for de 38 påmeldte.  Det regnet i starten på konkurransen, med været lettet mot slutten.  Det var shutgun start så forholdene var like for alle.

Fra Mandal GK var det 5 stk som stilte.  Best av alle denne gangen var Simen S Jørgensen.  Han vant A klassen med sterke -2 foran Kvinesdals Pål Rune Kristoffersen med +1.  På de neste plassene fulgte Kenneth Mayer, Jonas Lønn , Mats Ege og Daniel Aulin Jansen.

Dette var Simens største seier sålangt.  Her var det med flere spillere som har lavere hpc og har hevdet seg godt i Norgescup.  Han var selvsagt meget godt fornøyd med runden.  4 birdies, 12 par og 2 bogies er meget bra.  Med dagens score er Simens hpc nå sterke 0,7.

Joacihm Bredesen gikk også meget bra søndag.  Han stoppet på pene +9 og ble med det nr. 10 i klasse A.

I klasse B var det Mandals Helge Skaar som gikk til tops.  Han vant med -4 (40 poeng) foran Kenneth Mayer og Simen S Jørgensen.  Her ble Joachim Bredesen nummer 6.

Magnus Bjørnstad og Edmund Jaabæk deltok også uten å hevde seg i toppen.

Neste helg drar Magnus, Edmund,Helge og Simen til NM for lag i Bergen.  I dameklassen deltar Wenche H Vetås og Turid Røksland.

Resulatliste Agder Sørlandstour

 1085