Seier til Arnt Terje Udø i klasse A og Magnus Bjørnstad i klasse B.

Arnt Terje på utslag 1 (foto Per J)
Magnus Bjørnstad (foto Per J)
Leder for årets turnering Reidar Upsaker (foto Per  J)
Leder for årets turnering Reidar Upsaker (foto Per J)
Arnt Terje på utslag 1 (foto Per J) Magnus Bjørnstad (foto Per J) Leder for årets turnering Reidar Upsaker (foto Per  J)

Onsdag gikk siste runde i årets BerryAlloc turnering.  På forhånd ledet Arnt Terje med 4 slag på Aud Tove Egeli.  Og i løpet av runden viste det seg tidlig at Aud Tove ikke maktet å ta igjen Arnt Terje.

Arnt Terje gikk onsdag på brutto 40 slag, mens Aud Tove brukte 51 slag.  Vinner av turneringen onsdag ble Rune Halvorsen med 38 slag.

Totalt i cupen fikk Arnt Terje -8, Aud Tove -3 og på tredje plass fulgte Kjell Røisland med +1.

I klasse B var i utgangspunktet saken klar, da hverken Magnus Bjørnstad eller Tor Sverre Bentsen stilte til start.  Dermed vant Magnus med 164 poeng tett fulgt av Tor Sverre med 163.  På tredje plass fulgte Mirjam Slott Ramsøy med 153 poeng.

Vinner av klasse B onsdag var Jostein Sneve med hele 22 poeng, etterfulgt av Oddvar Skaar med 16 poeng.

Det har vært avviklet 18 runder i årets cup.  Det har vært en avlysning på grunn av dårlig vær.  Primus motor i år som tidligere år, Reidar Upsaker har igjen gjort en fabelaktig jobb.

Totalt har det vært 81 spillere innom årets turnering.