Alf Skagestad Alf Skagestad

Junior 23.08.2015

En hilsen fra Agder Tour i Arendal

På en aldeles fantastisk sommerdag reiste et lite knippe juniorer til Arendal for å måle seg med andre håpefulle i Agder Tour.

Klare for utslag på hull 1
Klare for utslag på hull 1
Oskar, Bjørn og Karl etter vel gjennomført runde
Oskar, Bjørn og Karl etter vel gjennomført runde
Spenningen er til å ta og føle på ved hull 9
Spenningen er til å ta og føle på ved hull 9
Klare for utslag på hull 1 Oskar, Bjørn og Karl etter vel gjennomført runde Spenningen er til å ta og føle på ved hull 9

I et fantastisk sommervær stillte 3 av Mandals juniorer på Arendal & Omegn Golfklubb der de arrangerte nest siste turnering i Agder Tour denne sesongen. 

Banen fremstod som meget fin, og innbød til en flott dag med golf. Bjørn, Karl og Oskar var spente før start da dette var en helt ny bane for dem. Selv om de hadde pugget baneguiden i bilen på vei bortover, ble det heftig og nervøst diskutert strategi på spillet før utslag :-)

Alle leverte en god runde uten å blande seg helt i toppen av listen. Alle hadde uansett en god følelse for eget spill, og visste hva de skulle trene mer på når de kom tilbake på trening i Mandal.

Mange takk til Arendal som verter for denne turneringen. Knirkefritt opplegg der man følte seg oppriktig velkommen og bra ivaretatt. Vi hadde en fantastisk dag på et flott anlegg der borte i skogen på Nes.

Håper at flere kan ta turen på siste stopp i Agder Tour i år på Kvinesdal Golfklubb 13. september.

 1500