Alf Skagestad Alf Skagestad

Junior 26.09.2015

Knøtte- og Juniortreningen tar pause i høstferien

Som tidligere kommunisert vil det ikke bli organisert Knøtte- og Juniortrening i uke 40

For de av de unge golfere som ikke har høstferie utenfor distriktet oppfordrer vi likevel til å ta en tur eller tre ut til golfbanen i det flotte høstværet. Selv etter mye regn i det siste er banen utrolig flott å spille på.

Det er absolutt en fordel at de unge tar en runde eller to der de i sin helhet praktiserer de emnene/teknikkene som har blitt gjennomført på treningene hittil i år. Jeg hadde gleden av å lede forrige torsdagstrening med et lite knippe av Juniorer som imponerte meg i forhold til fremdrift siden i vår. Himlande morro! Vi gikk noen få hull i en firer-flight med 'best ball', og alle bidro med sitt for at gruppen ikke brukte mer slag enn de trengte på hvert hull.

Dette lover godt for fremtiden, og selv om ikke sesongen er helt over ennå så gleder jeg meg allerede til neste sesong med treninger og turneringer for de unge golferne.

Til sist ber jeg bare foreldre til aktive Knøtte- og Juniorgolfere om å følge med på mail i disse dager da Jarle sender ut litt småsnask om treninger og hendelser fremover i slutten av sesongen.

 799