Frode Arntsen Frode Arntsen

Turnering 01.05.2021

Ny dato for Vårsleppet

For andre år på rad måtte Vårsleppet 1. mai utsettes på grunn av korona. Vi satser på å gjennomføre åpningsturneringen torsdag 13. mai (Kristihimmelfartsdag), men det avhenger selvsagt av smittesituasjonen i kommunen.

Arkivbilde (foto Per Jørgensen)
Arkivbilde (foto Per Jørgensen)
Arkivbilde (foto Per Jørgensen)

Turneringen er åpen for alle. Den spilles som en stablefordturnering med fullt spillerhandicap. Spillere med over 36 i hcp settes til 36 i hcp. Alle spiller og premieres i en klasse. Damer spiller i utgangspunktet fra utslag 40 og herrer fra utslag 48. Det er tillatt å spille fra andre utslagssteder. Turneringen spilles ifølge Golfreglene, NGFs turneringsbestemmelser og lokale regler. 

Startkontingent er kr 200,- for seniorer og kr 100,- for juniorer. Betales på Vipps før utslag.
Medlemmer uten spillerett og medlemmer av andre klubber + kr 200,- i greenfee.
Det blir premier til ca de 8 beste i sammendraget (avhengig av deltakerantall), og nærmest pinnen på hull 1/10. 

Det er viktig at alle som skal delta er nøye med de gjeldene koronareglene. Man skal ikke delta hvis man kjenner på symptomer. Alle må til enhver tid holde minst én meter avstand til alle andre på banen. Det blir ingen felles samling verken før eller etter turneringen. Premieutdelingen utsettes til senere. 

For å forhindre ansamling av mennesker vil det i år bli intervallstarter. Vi starter i to perioder. Den første kl 9:00 - 11:00. Den andre kl 13:00 - 15:00. Skriv i kommentarfeltet ved påmelding hvis du har ønsker om å starte i den første eller andre perioden.

Påmelding i Golfbox innen onsdag 12. mai kl. 14:00 (påmeldingene til turneringen 1. mai er strøket, så alle som vil delta må registrere seg på nytt)


 187