Alf Skagestad Alf Skagestad

Junior 25.04.2017

Stemningsrapport fra Narvesen JuniorTour i Kragerø

Fem av våre unge håpefulle juniorer stilte til start på Junior-turneringen i Kragerø i helgen. Det ble en flott opplevelse i et stort arrangement med 150 spillere til start.

Glade golfere på t(o)ur (Karl, Bjørn, Magnus, Oskar og Adler)
Glade golfere på t(o)ur (Karl, Bjørn, Magnus, Oskar og Adler)
Spenning før utslag på Tee 1
Spenning før utslag på Tee 1
Adler putter sikkert på hull 18
Adler putter sikkert på hull 18
Her er konsentrasjonen på topp
Her er konsentrasjonen på topp
Glade golfere på t(o)ur (Karl, Bjørn, Magnus, Oskar og Adler) Spenning før utslag på Tee 1 Adler putter sikkert på hull 18 Her er konsentrasjonen på topp

Søndag stilte Magnus (U19), Oskar, Karl, Bjørn og Adler (U15) opp i en stor junior-turnering i Kragerø Golfklubb's flotte anlegg.

Det var strålende sol, men noe kald og bitende vind innimellom. Dette satt forsåvidt ikke noe preg på spillerne da det var de voksne coachene og pressefotografene som fikk merke kulden i nakken under venting på de håpefulle. 

Det var spennende for våre unge golfere å måle krefter med en mengde golfere fra det store østlandet, og noen fra sør-østkysten. Masse meget gode golfere stilte til start på en flott bane med enoooormt kjappe greener. Dette taklet MGK-gutta meget bra etterhvert, og ble hederlig plassert i godt selskap med mange andre jevngamle godt trente gutter og jenter.

Moro var det at man traff andre golfere som man faktisk husket igjen fra andre turneringer tidligere år (Agder Tour). Slike ting gjør dagen fullkommen da man kun etter kort tid på banen oppnår en fin og sportslig flott prat og moro - ikke bare alvorlig konkuranse med fokus på resultat.

Etter å ha inntatt noe god varm sjokolade i kopp for å få tilbake varmen i ryggsøyla, så kjørte følget hjemover trøtte, men full av gode opplevelser og minner. Gleder oss allerede til Narvesen Tour i Kvinesdal 2. juli og Bjaavann 6. august (http://golfbox.no/app_livescoring/tour/?language=1044#/customer/875/schedule). Håper at mange av våre unge tar turen da også.

- Komiteén


 1248