Frode Arntsen Frode Arntsen

Turnering 22.04.2021

Vårsleppet

OPPDATERT: De lokale koronaanbefalingene i Lindesnes Kommune er forlenget til og med søndag 2. mai. Derfor må dessverre den tradisjonelle åpningsturneringen Vårsleppet utsettes. Vi jobber med å finne en ny dato for turneringen.

Arkivbilde (foto Per Jørgensen)
Arkivbilde (foto Per Jørgensen)
Arkivbilde (foto Per Jørgensen)

Det er viktig at alle som skal delta er nøye med de gjeldene koronareglene. Man skal ikke delta hvis man kjenner på symptomer. Alle må til enhver tid holde minst én meter avstand til alle andre på banen. Det blir ingen felles samling verken før eller etter turneringen. Premieutdelingen utsettes til senere. For å forhindre ansamling av mennesker vil det i år bli intervallstarter utover dagen.

Turneringen er åpen for alle. Den spilles som en stablefordturnering med fullt spillerhandicap. Spillere med over 36 i hcp settes til 36 i hcp. Alle spiller og premieres i en klasse. Damer spiller i utgangspunktet fra utslag 40 og herrer fra utslag 48. Det er tillatt å spille fra andre utslagssteder. Turneringen spilles ifølge Golfreglene, NGFs turneringsbestemmelser og lokale regler. 

Startkontingent er kr 200,- for seniorer og kr 100,- for juniorer. Betales på Vipps før utslag.
Medlemmer uten spillerett og medlemmer av andre klubber + kr 200,- i greenfee.
Det blir premier til ca de 8 beste i sammendraget (avhengig av deltakerantall), og nærmest pinnen på hull 1/10. 

Det blir intervallstarter i to perioder. Den første kl 9:00 - 11:00. Den andre kl 13:00 - 15:00. Skriv i kommentarfeltet ved påmelding hvis du har ønsker om å starte i den første eller andre perioden (de som allerede er påmeldt kan legge dette inn i sin påmelding i Golfbox).

Påmelding i Golfbox innen fredag 30.04.21 klokken 14.00.

 283