Elisabeth Thomassen Elisabeth Thomassen

Damer 06.06.2023

Jentesleppet 2023

Tirsdag var det klart for Jentesleppet, 18 stk var påmeldt.

Gratulerer til alle vinnerne
Gratulerer til alle vinnerne
Litt informasjon før runden
Litt informasjon før runden
En nydelig kveld på banen
En nydelig kveld på banen
Hull 6
Hull 6
Hull 6
Hull 6
Pizza smakte godt etter runden
Pizza smakte godt etter runden
Siri vant klasse 1
Siri vant klasse 1
Liv vant klasse 2
Liv vant klasse 2
Anne Brit  ble nr 2 i klasse 2
Anne Brit ble nr 2 i klasse 2
Britt ble nr 2 i klasse 1
Britt ble nr 2 i klasse 1
Anne Rita ble nr 3 i klasse 2
Anne Rita ble nr 3 i klasse 2
Gratulerer til alle vinnerne Litt informasjon før runden En nydelig kveld på banen Hull 6 Hull 6 Pizza smakte godt etter runden Siri vant klasse 1 Liv vant klasse 2 Anne Brit  ble nr 2 i klasse 2 Britt ble nr 2 i klasse 1 Anne Rita ble nr 3 i klasse 2

Årets happening for damegolferne, noe forsinket pga kurs og besøk fra Kristiansand og Bjaavann,  ble gjennomført tirsdag. Det var 18 påmeldte og sola skinte, så alt lå tilrette for en fin kveld på banen.

Det spilles i 2 klasser, klasse 1 spiller slag og klasse 2 spiller stableford.  Det var også lagt inn nærmest flagget på hull 1 og lengste drive på hull 9, fra utslag 40 og 33. Er også tellende i Order of Merit. 

Det var i år som i fjor, Siri Fyllingen Johnsen som stakk av med seieren i klasse 1 med 31 netto slag og Liv Dolva Grimnes vant klasse 2 med 21 poeng. 

Andre plassen i klasse 1 ble Britt Rigmor Andersen med 33 netto slag, tredjeplassen gikk til Anne Rita Meberg med 34 netto slag. Andre plassen i klasse 2 ble Anne Brit Medby med 13 poeng. 

Nærmest flagget kom Paula Maria Kjær. Lengste drive fra utslag 40 var det Randi Haaland Due som klarte  og fra utslag 33 kom Anne Brit Medby lengst.

Etter runden var det premieutdeling og servering av pizza og brus. 

 

Neste tirsdag, 13 juni er det en "vanlig" damedag. De som vil være med på Order of Merit melder seg på i golfbox,  de som vil spille en selskapsrunde møter bare opp.   Vi spiller gul ball denne gangen, dvs at en gul ball går på omgang i flighten og det gjelder å få mest mulig poeng på den, og prøve å ikke miste den.

Vel møtt, nye og gamle.

 

 

 

Resultatliste

 

 423