Alf Skagestad Alf Skagestad

Junior 26.06.2015

Minner om siste Knøtte- og Juniortrening før ferien

Mandag 29. juni er siste treningen med Jarle før ferien. Han har fortalt meg at det blir masse spennende konkurranser med fine premier til de som deltar. Ikke gå glipp av dette!!!

Jarle trollbinder ungdommen med golfhemmeligheter
Jarle trollbinder ungdommen med golfhemmeligheter
Sommerskolen 2014
Sommerskolen 2014
Jarle trollbinder ungdommen med golfhemmeligheter Sommerskolen 2014

Tiden flyr, og sommerferien er i anmarsj på det blide sørlandet. Treningen tar en liten pause etter neste ukes to treninger, og vi ser tilbake på en fin vår og forsommer med mange ivrige unge golfere som har fulgt oss. 

Jarle kan røpe at han har litt konkurranser, mye moro og premier til dem som stiller på hans siste trening før ferien. Kan dere gå glipp av det? ...neppe!!  Sees på mandag da vel :-)

Det er flott å se at så mange har deltatt på treningene i dette halvåret, og vi håper at minst like mange følger oss også etter ferien. Det er fine rammer med faste trenere både på mandager (Jarle), og på torsdager (Edmund og Simen). I tillegg er det moro å se at våre juniorer reiser ut fra Mandal og deltar på Agder Tour på andre baner også. Det er kjempemoro, og anbefaler andre juniorer også å ta den utfordringen etterhvert.

Minner samtidig om å melde dere på sommerskolen til Jarle. Dette var en stor suksess i fjor, og gir deltakere flotte rammer for å lære mer golf - og ha det kjempemorro sammen :-)

Sommerskole for barn og voksne

 664